Ons gastenboek

Harry Velvis

Dag Albert en Jeannet,
We hebben geweldig genoten van jullie accommodatie. Bij binnenkomst tweede kerstdag waren we direct al verrast door al de kerstversiering in de huisjes en groepsruimte. Wat een zorg hebben jullie aan ons als gasten besteed! Met 30 mensen van 0 tot 72 jaar hadden we veel privacy en ook veel samen. Het kon allemaal. De kinderen hebben zich geen seconde verveeld.

We hebben al heel wat accommodaties gehad maar deze overtreft ze allemaal.

 

Familie Afke Boersma

In augustus 2019 hebben wij gelogeerd in de 6-persoons accommodatie van de Bekedamster. Heerlijke dagen hebben we gehad, in 1 woord geweldig. Bij aankomst waren er net 2 kalfjes geboren.  We “doken” gelijk met onze neus in het boerenleven! Wat een mooie boerderij, alles netjes en schoon. Het huisje was perfect, alles compleet ingericht, alles zeer schoon,
de bedden waren prima en we hebben heerlijk geslapen. Onze 2 zonen van 8 en 10 jaar, hebben zich fantastisch vermaakt met de skelters, de koeien, de speeltoestellen en de zandbak.

Bedankt voor alles en tot ziens!

Fam. J. Hoogendoorn

In de meivakantie hebben we met onze kinderen en kleinkinderen (in de leeftijd van 8 maanden t/m 13 jaar) met 29 personen een midweek op de Bekendamster gebivakkeerd. Het was heerlijk. Het was de 2e keer dat we er waren en ook nu zeggen we unaniem: voor herhaling vatbaar.

Voor iedereen was er wat. De kalfjes waren favoriet en met de storm vonden de kinderen het heerlijk om in de stal te spelen. Ook het voetbalspel e.d. in de overdekte ruimte waren favoriet. Heerlijk om met elkaar in de grote eetzaal te eten.

We zijn ook gezellig een middagje met het treintje van Wierda op stap geweest. (www.rondritgaasterland.nl). Alles zag er schoon en verzorgd uit.

Albert en Jeannet we hopen bij gezondheid tot de volgende keer.

Fam. J. Hoogendoorn uit Veenendaal

 

In het weekend van 20-22 juni naar De Bekedamster geweest met 14 volwassenen en 10 kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Verrast over de ruimte die dit verblijf te bieden heeft, ruim voldoende slaapkamers in diverse huiskamers en een grote gezamenlijke ruimte voor o.a. eten.

De boerderij is erg leuk voor jonge kinderen; kijken bij de koeien in de stal, spelen op de vele skelters en fietsjes die er staan, een grote trampoline, speeltuin en zandbak.

Ook bij slecht weer voldoende speelgelegenheid binnen en in de overdekte speelruimte.
Een echte aanrader in een relaxte omgeving!

Tiemessen

Wij zijn 19 augustus een weekje bij de Bekedamster geweest. En wat hebben we, allemaal, genoten.
Wij, 2 volwassenen en 3 kids van 12, 14 en 18 jaar, 2 meiden, 1 jongen.
De accommodatie zelf is goed verzorgt, onderhouden en schoon. Goed ingericht en van alle gemakken voorzien.
We hebben getuige mogen zijn van de geboorte van meerdere kalfjes wat erg bijzonder was en de kids genoten ervan
om ‘s avonds te mogen meehelpen deze kalfjes melk te geven. Je hoeft je hier absoluut niet te vervelen want ook op
regenachtige dagen is er genoeg te doen in een overdekte ruimte; air hockey, tafeltennis, tafelvoetbal, darten, biljarten tec.
Ook grote families kunnen hier terecht, ook met oudere mensen die extra zorg nodig hebben… speciale bedden en zorg aan huis
is geen probleem. Dichtbij Lemmer wat een erg leuk plaatsje is en ook verder is Gaasterland een fantastische plek.

In het bijzonder wil ik toch ook Albert en Jeannet nog bedanken voor de gastvrijheid en het geduld waarmee ze ons en de kinderen alles uitgelegd en verteld hebben. Jullie zijn super…!

Arjan

Wij werden hartelijk welkom geheten bij aankomst. We waren met één familie bestaande uit 6 gezinnen waarvan 7 kinderen in de leeftijd tot 13 jaar. De accommodatie was prima, van alles voorzien en zeer ruim. Voor de kleine en grote kinderen (maar ook voor volwassenen) volop mogelijkheden om met sport en spel bezig te zijn. Al met al een prima locatie die een paar leuke dagen met elkaar garandeert.

Gertie Bening

Beste, lieve Bekedamstertjes,

In juli 2020 komen wij weer jullie richting uit. Ik denk misschien wel al de 25e keer. Elke keer weer een feest om bij jullie vakantie te mogen vieren.
Weet nog goed de eerste keer dat we bij jullie verbleven. Op de terugweg terug naar Limburg, hebben we in de auto zitten huilen. We dachten dat we nooit meer richting Friesland zouden reizen. Niets is dus minder waar. We zijn echte (bijna) Friezen geworden.
Dit komt natuurlijk ook door de fantastische ontvangst van jullie Fam. Bekedam. Nooit was en is jullie iets teveel. Altijd tijd voor jullie gasten. Het mee helpen met koeien verplaatsen, staarten scheren, jongvee de wei in laten en nog vele dingen waarbij wij mee mochten helpen. Vele anekdotes kan ik hier nog neerschrijven, vele dingen die we samen met jullie en jullie kids mochten beleven. Door jullie warme en grote hart is de Bekedamster ons tweede huis geworden.

Klasse familie Bekedam. Dat er nog vele bezoekjes mogen volgen. Een dikke knuffel van Ariane, Noa, Jip en Gertie

Familie Tromp

Het weekend van 18-21 september hebben we het heerlijk gehad in Friesland.
De woningen waren erg mooi, ruim en schoon.
Er is van alles te doen voor jong en oud. Bij mooi en slecht weer.
Jeanet en Albert zijn zeer gastvrij en behulpzaam.
Ook in de buurt is van alles te doen.
Voor herhaling vatbaar!

Wierd

Van 15 tot 19 september ben ik met een stel handi’s en leidsters neergestreken hier bij de bekedamster.
Wij hebben daar echt hartstikke genoten van de locatie de koeien en hun kroost, de veele spellen, en de super mooie omgeving.
Menig maal zijn wij met de handi brigade + leidsters er op uitgetrokken.
En ook af en toe een terrasje gepikt ( wees gerust die hebben wij daarna gewoon weer terug gegeven hoor ).
Soms gingen wij ook als clubke uit elkaar en gingen dan per 2 of meer iets met dat clubke ondernemen.
En vaak konden wij ons ook wel vermaken op het Bekedamster terrein.
Lekker schuren op skelter of naar den koeien enz.
Wat zijn het ( zonder geslijm ) aardige mensen daar.
Echt hartstikke bedankt fam Bekedam!!!!!
Het was geweldigen echt heel goed aangepast voor de rollende mens.
Met zekerheid kan ik wel zeggen dat wij zeker vaker jullie met een bezoek gaan vereren.

Groet van het handi team + leidsters!!!!

Fam. Hogendoorn v/d Sluis

Voor de 4e keer hebben wij in april een lang weekend in de Bekedamster doorgebracht. Met onze hele familie, in leeftijd variërend van 6 maanden tot 65 jaar, bij elkaar 23 personen.
Wat een heerlijke accommodatie, ieder gezin de privacy van een eigen “huisje” compleet en smaakvol ingericht, en een heel prettige sfeervolle groepsruimte, ook verrassend compleet en smaakvol ingericht.
De kinderen, of ze nu 2 of 14 jaar zijn, vinden eindeloos avontuur in de zeer ruime en veilige buitenomgeving van de woningen, skelters, koeien, kleine kalfjes, spannende speurtochtjes en natuurlijk de trampoline.
Wij als volwassenen genieten van het samenzijn, gezellige gezamenlijke maaltijden en natuurlijk fietsen in de prachtige omgeving. Onze kleinkinderen verheugen zich het hele jaar op “De Friesland boerderij”, en de volwassenen niet minder.

Tot volgend jaar.

Translate »