De Bekedamster als vakantieverblijf

Onze boerderij is zeer landelijk gelegen in het prachtige Gaasterland, in de zuidwesthoek van Friesland. Dit gebied behoort tot het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, en zal u zeker verrassen! U vindt er o.a. bossen, weiden, meren, pittoreske en historische plaatsen en licht glooiende landschappen.
Ons bedrijf omvat naast een moderne melkveehouderij, de verhuur van luxe vakantiewoningen, die een unieke ligging hebben achter het woonhuis, met vrij uitzicht over de grote tuin. Aan inrichting en entourage van de accommodatie en zorgaccommodatie is veel zorg besteed. Vier compleet ingerichte vakantiewoningen, in diverse grootte’s, maken met elkaar een gezellige groepsaccommodatie voor 30 personen. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en stralen gezelligheid uit, zodat u zich er snel thuis zult voelen en een fijne vakantie kunt hebben. Tijdens de schoolvakanties en midweken zijn de vakantiewoningen afzonderlijk te huur en zeer geschikt voor een gezins of senioren vakantie.

Na aanvraag sturen we u zo spoedig mogelijk onze brochure toe.

Wij heten u graag welkom op onze boerderij.

Familie Albert en Jeannet Bekedam-Koersen

Tijdens de schoolvakanties súper geschikt als gezinsvakantie!

Onze vakantiewoningen

De Bekedamster biedt u de keuze uit vier vakantiewoningen welke geschikt zijn voor 4, 6, 8, 10, 18, 24 of in totaal 30 personen.
Tijdens de schoolvakanties en midweken worden de vakantiewoningen afzonderlijk verhuurd. In het middenseizoen wordt de accommodatie per weekend tot 30 personen verhuurd. In het laagseizoen kleinere groepen op aanvraag.

De huizen zijn volledig en gezellig ingericht, ideaal voor een gezinsvakantie óf voor groepen die ‘samen, maar toch apart’ willen verblijven. Ieder huis heeft een eigen, afgescheiden, ingericht en ruim terras.

Speciale aandacht is er voor het speelplezier van kinderen. Een groot aantal skelters zijn bijv. vrij te gebruiken. Er is een speciale ‘knutsel wagen’, ook de trampoline, schommel en klimmateriaal ontbreken niet! Achter de accommodatie is een grote ‘schuur’ ingericht voor de recreatie. Mét binnen speel materiaal als een airhockey tafel, tafeltennis en snooker biljart!

Sfeervol ingericht, volop gezelligheid en vertier in alle jaargetijden!

Welnessruimte

Een wellness ruimte biedt u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in een infra rood cabine, finse sauna en whirlpool bad.

Translate »