Sybrandy’s biedt verschillende activiteiten en attracties aan voor bezoekers van alle leeftijden
  1. Attracties: Het park heeft verschillende attracties, waaronder een achtbaan, een draaimolen, een reuzenglijbaan en een schommelschip. Deze attracties zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en bieden een leuke en spannende ervaring.

 

  1. Speeltuinen: Sybrandy’s Ontspanningspark heeft meerdere speeltuinen verspreid over het terrein. Deze speeltuinen zijn voorzien van diverse klimrekken, schommels, glijbanen en andere speeltoestellen waar kinderen zich kunnen vermaken.

 

  1. Waterpret: Het park heeft een waterattractie genaamd ‘De Splash’. Dit is een waterglijbaan die eindigt in een grote plonsbad, perfect om af te koelen op warme dagen.

 

  1. Trampolines: Voor degenen die van springen houden, heeft het park trampolines waarop je kunt stuiteren en acrobatische trucs kunt uitproberen.

 

  1. Midgetgolf: Sybrandy’s Ontspanningspark heeft een midgetgolfbaan waar je kunt genieten van een potje midgetgolf met je familie en vrienden.

 

  1. Natuurwandeling: Het park is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving. Je kunt genieten van een ontspannende wandeling door het park en de mooie landschappen en flora ontdekken.

 

  1. Picknick: Er zijn verschillende picknicktafels en grasvelden in het park waar je kunt genieten van een gezellige picknick. Je kunt je eigen eten en drinken meenemen of iets halen bij de aanwezige horecavoorzieningen.

 

Let op dat het altijd handig is om de website of contactgegevens van Sybrandy’s Ontspanningspark te raadplegen voor de meest recente informatie over attracties, openingstijden en toegangsprijzen.