Onze accommodaties

Onze vakantiewoningen

De Bekedamster biedt u de keuze uit vier vakantiewoningen welke geschikt zijn voor 4, 6, 8, 10, 18, 24 of in totaal 30 personen.
Tijdens de schoolvakanties en midweken worden de vakantiewoningen afzonderlijk verhuurd.
In het middenseizoen wordt de accommodatie per weekend tot 30 personen verhuurd.
In het laagseizoen kleinere groepen op aanvraag.

De huizen zijn volledig en gezellig ingericht, ideaal voor een gezinsvakantie óf voor groepen die ‘samen, maar toch apart’ willen verblijven. Ieder huis heeft een eigen, afgescheiden, ingericht en ruim terras.

Speciale aandacht is er voor het speelplezier van kinderen. Een groot aantal skelters zijn bijv. vrij te gebruiken. Er is een speciale ‘knutsel wagen’, ook de trampoline, schommel en klimmateriaal ontbreken niet! Achter de accommodatie is een grote ‘schuur’ ingericht voor de recreatie. Mét binnen speel materiaal als een airhockey tafel, tafeltennis en snooker biljart!

Welnessruimte

Een wellness ruimte biedt u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in een infra rood cabine, finse sauna en whirlpool bad.

Voor iedere vakantiewoning is een ruim, gemeubileerd terras aangelegd, met natuurlijke afscheidingen. De terrassen sluiten aan op het speelveld. Dit speelveld bevat een grote zandbak met speelhuis en speelmateriaal.

Translate »