Gast beoordelingen

Elke keer weer een feest om bij jullie vakantie te mogen vieren.

Beste, lieve Bekedamstertjes,

In juli 2020 komen wij weer jullie richting uit. Ik denk misschien wel al de 25e keer. Elke keer weer een feest om bij jullie vakantie te mogen vieren.
Weet nog goed de eerste keer dat we bij jullie verbleven. Op de terugweg terug naar Limburg, hebben we in de auto zitten huilen. We dachten dat we nooit meer richting Friesland zouden reizen. Niets is dus minder waar. We zijn echte (bijna) Friezen geworden.
Dit komt natuurlijk ook door de fantastische ontvangst van jullie Fam. Bekedam. Nooit was en is jullie iets teveel. Altijd tijd voor jullie gasten. Het mee helpen met koeien verplaatsen, staarten scheren, jongvee de wei in laten en nog vele dingen waarbij wij mee mochten helpen. Vele anekdotes kan ik hier nog neerschrijven, vele dingen die we samen met jullie en jullie kids mochten beleven. Door jullie warme en grote hart is de Bekedamster ons tweede huis geworden.

Klasse familie Bekedam. Dat er nog vele bezoekjes mogen volgen. Een dikke knuffel van Ariane, Noa, Jip en Gertie

Gertie Bening

Wat een zorg hebben jullie aan ons als gasten besteed!

Dag Albert en Jeannet,

We hebben geweldig genoten van jullie accommodatie. Bij binnenkomst tweede kerstdag waren we direct al verrast door al de kerstversiering in de huisjes en groepsruimte. Wat een zorg hebben jullie aan ons als gasten besteed! Met 30 mensen van 0 tot 72 jaar hadden we veel privacy en ook veel samen. Het kon allemaal. De kinderen hebben zich geen seconde verveeld.

Harry Velvis

Top locatie met de groep die we hebben

Relax weekendje gehad en genoeg te doen op de boerderij. Gemeenschapsruimte is super in gebruik. Ja alles is wat verouderd, maar dat maakt ons helemaal niet uit. Lekker Makkelijk Hamstra heeft een prima verzorgde BBQ die je kan bestellen en door hun gratis wordt geleverd op de boerderij.
Jeanet is zeer vriendelijk en we komen zeker nog een keer terug.

Michiel Melis

Het huisje was perfect

In augustus 2019 hebben wij gelogeerd in de 6-persoons accommodatie van de Bekedamster. Heerlijke dagen hebben we gehad, in 1 woord geweldig. Bij aankomst waren er net 2 kalfjes geboren. We “doken” gelijk met onze neus in het boerenleven! Wat een mooie boerderij, alles netjes en schoon. Het huisje was perfect, alles compleet ingericht, alles zeer schoon, de bedden waren prima en we hebben heerlijk geslapen. Onze 2 zonen van 8 en 10 jaar, hebben zich fantastisch vermaakt met de skelters, de koeien, de speeltoestellen en de zandbak.

Bedankt voor alles en tot ziens!

Familie Afke Boersma

Fijne groepsaccomodatie

Dat je met een grote groep van 30 pers. allemaal 2-persoons kamers hebt is vrij uniek; heerlijk. De locatie is deelbaar, dus verschillende voordeuren. Maar centrale ruimte desondanks groot genoeg. Voor de kids alle ruimte. En bij interesse in het boerenbedrijf is er van alles te zien.

Bert Wolters

Een aanrader!

We hebben een geweldige midweek gehad met onze kinderen en kleinkinderen. Het is een prachtige, complete accommodatie, met voor elk wat wils. Vooral de binnenspeelplaats is fantastisch met minder goed weer. Een ook de boerderij is toegankelijk met mooie informatieve panelen over het werk op de boerderij. En Gaasterland is een prachtige vakantie omgeving. Ook de gastvrouw en gastheer zijn vriendelijk en behulpzaam.

Piet Adema