Groepsaccommodatie

Accommodaties

Geschikt tot 30 personen

Zoekt u een ideale ruimte voor uw reisgezelschap? Bij ons bent u aan het juiste adres!

De accommodatie voor 30 personen is verdeeld in woningen van verschillende grootte’s (10 pers., 8 pers. en tweemaal een 6 pers. woning)

Het 10 en 8 persoons huis staat in verbinding met een prachtige groepsruimte, waar u gezamenlijk, bijvoorbeeld, de maaltijd kan gebruiken. Zo kan u elkaar gezelschap houden zo u wilt. Óf, u kan u even rustig terugtrekken in een eigen , compleet ingerichte, vakantiewoning. Wél samen, maar toch ook apart!

De keukens van de groepsruimte en huis 2 zijn dicht bij elkaar gesitueerd. Ze zijn voorzien van alle gemakken als 2xvaatwasser, 2xoven, combi magnetron,magnetron, diepvries, 2x koelkast, professionele koffiezetter, duo koffiezetter, 2xwaterkoker en broodrooster. Op aanvraag is een 80 kops percolator te gebruiken.

Uw eigen muziek, films, programma’s kan u zien en horen via een beamer incl. geluidsinstallatie.

De kinderen kunnen zich ondertussen prima vermaken met de vele skelters, de tafeltennis, biljart, ‘koemelken’ enz.enz. De grote ruimte rondom biedt zowel binnen als buiten veel plezier.

Mocht u willen barbecuen? Er is een all-weather mogelijkheid! Supermarkt Lekker Makkelijk en Slagerij de Vries uit Oudemirdum kunnen u van alle ingrediënten, inclusief gebruik van skottelbraai en/of barbecue, voorzien!

Ook is het mogelijk uw maaltijden/buffet/gourmet te laten verzorgen door diverse cateraars. Zie ‘Omgeving’

Zoekt u catering, een activiteit of workshop? In onze omgeving zijn er diverse mogelijkheden, zie ook ‘Omgeving’